Selecteer een pagina

Rekening via Infomedics

Infomedics

Tandheelkundig Centrum Sneek geeft u als cliënt graag alle aandacht. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de verwerking van onze nota’s door Infomedics, onze financiële partner, te laten uitvoeren. Wij sturen Infomedics een correcte en begrijpelijke nota van uw behandeling. Op deze nota worden uw gegevens vermeld. Zij dienen de declaraties direct in bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Indien er sprake is van een gedeeltelijke vergoeding wordt dit duidelijk op de (rest)nota vermeld. In alle gevallen ontvangt u uiteraard een duidelijke nota. 

 

Regel het online!

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren
    Ga naar infomedics. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het betalingskenmerk (cijferreeks) in die op rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL.
  • Betalingsregeling treffen
    Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. Online vindt u ook meer informatie over het Infomedics Betaalplan.
  • Veelgestelde vragen bekijken
    Als u een vraag heeft, kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen. Anders kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.

Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur) of kijk op goedgeregeldvooriedereen.nl

 

Bekijk meer informatie over Infomedics op Mondzorggilde 

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.00 - 17.00

Vrijdag
08:00 - 12:00

Contactgegevens

Tandheelkundig Centrum Sneek
Goemand Borgiuslaan 43
8603 BH Sneek

sneek@mondzorggilde.nl

0515 - 43 39 29   

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
08.00 - 17.00

Contactgegevens

(Kinder) Tandheelkundig Centrum Sneek
Goemand Borgiuslaan 43
8603 BH Sneek

sneek@mondzorggilde.nl

0515 - 43 39 29  

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring